Een vestiairekast op maat voor uw inkomhal

  • Met een vestiairekast op maat wordt de uitstraling aangepast aan de rest van uw interieur, en wordt alles ordelijk bewaard.
  • Daarbij kan de kastindeling volledig worden aangepast aan al uw noden.
  • Bovendien bieden wij u een ruime keuze in duurzame materialen en afwerking.

 

De inkomhal is het visitekaartje van uw woning. Het is de plek waar uw gasten een eerste indruk krijgen van hoe u woont, dus wilt u ongetwijfeld dat deze een mooie en verzorgde uitstraling heeft. Het is tevens de plek waar u ’s ochtends uw jas en schoenen aantrekt alvorens u de deur uitgaat. Daarbij wilt u graag het overzicht bewaren. Met een vestiairekast op maat slaat u 2 vliegen in één klap: de uitstraling wordt aangepast aan de rest van uw interieur, en worden al uw spullen ordelijk bewaard.

Een functionele vestiairekast op maat

Het is belangrijk dat uw inkomhal een mooie uitstraling heeft, maar ook praktisch is ingedeeld. Voldoende opbergruimte is daarom een must. Daarom raden wij aan om te kiezen voor een vestiairekast op maat. Deze is erg handig om de jassen van u en uw gezin, en die van uw gasten in op te bergen. Door de kastindeling aan te passen aan uw wensen en behoeften kan deze ook dienen als schoenenkast. Zo hebt u onmiddellijk al uw schoenen bij de hand alvorens de deur uit te gaan.

Kiezen voor kwaliteit en esthetiek

Bij het ontwikkelen van een vestiairekast op maat wordt gebruikgemaakt van duurzame materialen, zoals fineer- of massiefhout. Wij streven naar een afgewerkt product dat esthetisch mooi is en voldoet aan alle kwaliteitsnormen.

Een vestiairekast op maat wordt niet alleen afgestemd op de gewenste indeling en de beschikbare ruimte. Wij zorgen er ook steeds voor dat het geheel mooi past bij de rest van uw interieur. Dankzij een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen vindt u bij ons zeker en vast een vestiairekast die beantwoordt aan al uw noden.

Lees meer

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een vestiairekast op maat wilt laten maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij geven u graag professioneel advies.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. U kunt bij ons terecht voor schrijnwerkmeubels op maatmaatwerk in het algemeen, én we hebben zelfs budget keukens in ons gamma.