Een tv-kast op maat, het hart van uw woonkamer

  • Internolux ontwerpt uw tv-kast op maat, geheel volgens uw wensen en behoeften.
  • Sobere kleuren en materialen creëren een rustgevende omgeving waar het heerlijk vertoeven is.
  • Bovendien bieden wij u voor uw tv-meubel op maat een ruime keuze in duurzame materialen.

 

Tv-kast op maat

 

De tv-kast is het hart van uw woonkamer. Het is dan ook belangrijk dat de tv-kast er goed uitziet. Maar ook functionaliteit is van belang. Het moet namelijk heel wat multimedia kunnen herbergen. Daarom raden wij u een tv-meubel op maat gemaakt aan dat voldoet aan al uw wensen en behoeften. Voldoende legplanken, ingebouwde verlichting of zelfs een ingebouwd haardvuur of bureau? De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u beslist een tv-meubel op maat te laten maken. Bezorg ons uw originele plannen en ideeën, en wij helpen u graag verder met uw tv-kast op maat.

HET ONTWERP VAN EEN TV-MEUBEL OP MAAT

Wat voor een tv heeft u? Tv’s worden steeds groter en worden ook steeds vaker aan de muur gehangen. Door een tv-kast op maat te laten maken, wordt de tv er mooi in verwerkt. Bij het ontwerp van de tv-kast op maat moet er dan ook rekening worden gehouden met een aantal zaken zodat de kast handig is in gebruik en de randapparatuur goed zit verstopt. Er moet voldoende opbergruimte worden voorzien in uw tv-kast op maat. Maar ook de combinatie met een bureau, een ingebouwde open haard of zelfs een bar behoren tot de mogelijkheden van een tv-meubel op maat. U kunt het zo gek niet bedenken!

Bovendien raden wij aan om te kiezen voor sobere materialen en kleuren. Op die manier creëert u een rustgevende omgeving waar u gezellig kunt genieten van uw favoriete televisieprogramma’s. Kijkt u graag tv, maar vindt u het niet prettig dat deze steeds in het zicht staat? Door bijvoorbeeld te kiezen voor een tv-meubel op maat gemaakt met een handige schuifdeur kan u alle elektronica heel gemakkelijk wegstoppen wanneer u er geen gebruik van maakt. Het tv-meubel op maat ziet er eerder uit als een mooie wandkast. Door decoratie en/of boeken toe te voegen creëert u een huiselijke sfeer. Ziet u zichzelf al zitten in uw droominterieur met de zapper in de hand? Kom u dan zeker bij Internolux informeren over zo’n prachtig tv-meubel op maat!

RUIME KEUZE IN DUURZAME MATERIALEN

Internolux streeft naar perfectie. Een mooi afgewerkt product gaat jarenlang mee. Bij de productie van uw tv-kast op maat werken wij dan ook uitsluitend met duurzame materialen, zoals massief of tropisch hout. Met onze vakkennis en correcte service, ook tijdens en na plaatsing, vervullen wij al uw wensen en noden. En hoe uw tv-meubel op maat er uiteindelijk zal uitzien, bepaalt u volledig zelf.

 Lees meer

Zelf een tv-meubel op maat laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag professioneel advies, op maat uiteraard.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. U kunt bij ons terecht voor schrijnwerkmeubels op maatmaatwerk in het algemeen, én we hebben zelfs budget keukens in ons gamma.