Een unieke tafel op maat voor uw eetkamer

  • Internolux ontwerpt uw tafel op maat, naargelang uw stijl en smaak.
  • Op basis van uw plannen en ideeën ontwerpen wij een tafel die perfect past bij de rest van uw interieur.
  • Daarbij maken wij steeds gebruik van de duurzaamste materialen.

 

Tafel op maat

De tafel is de absolute blikvanger van uw eetkamer. Niet alleen kan je hieraan gezellig aanschuiven met vrienden of familie, het is ook de plek waar u rustig kunt nakaarten of gewoon werken. Daarbij is functionaliteit erg belangrijk, maar ook het design mag niet worden vergeten. Daarom raden wij aan om te kiezen voor een tafel op maat. Bezorg ons uw originele plannen en ideeën, en wij helpen u graag verder.

Waarom een tafel op maat?

Zoekt u een ronde tafel? Of eerder een rechthoekig model? Of toch liever een ovale tafel? Of een moderne vierkante tafel? U kunt bij ons terecht voor elk type tafel. Daarbij is het belangrijk dat deze mooi aansluit bij uw persoonlijke stijl en smaak, én de rest van uw interieur. Dat creëert een zeker gevoel van rust en evenwicht. Zo komt een strakke, minimalistische tafel het best tot zijn recht in een modern interieur.

Door te kiezen voor een tafel op maat is het gezellig vertoeven in uw eetkamer, en zult u niet aarzelen om uw vrienden en familie uit te nodigen voor een etentje. Zij zullen graag komen dineren. Het is een leuke plek om banden aan te halen en plezier te beleven. En door uw eetkamer naadloos te laten overgaan in uw keuken creëert u een gevoel van ruimte, waardoor zelfs de kleinste kamer opeens veel groter lijkt.

Kiezen voor duurzame materialen

Internolux streeft telkens naar een perfect afgewerkt product waarvan u jaren kunt genieten. Een tafel moet tegen een stootje kunnen. Daarom maken wij enkel gebruik van duurzame materialen. Daarbij zijn eiken- en beukenhout erg populair, maar ook tropische houtsoorten zitten tegenwoordig in de lift. Voor een landelijke uitstraling raden wij aan om te kiezen voor een robuuste tafel op maat. Wie een strak en minimalistisch interieur heeft, kiest dan weer beter voor een elegante tafel. Met onze professionele aanpak en correcte service, ook tijdens en na de plaatsing, voldoen wij aan al uw wensen en behoeften.

Lees meer

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een tafel op maat wilt laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag professioneel advies.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. U kunt bij ons terecht voor schrijnwerkmeubels op maatmaatwerk in het algemeen, én we hebben zelfs budget keukens in ons gamma.