Kiezen voor een salontafel op maat

  • Internolux ontwerpt uw salontafel op maat, geheel naar uw wensen en behoeften.
  • Op basis van uw plannen en ideeën ontwerpen wij een salontafel die perfect past bij de rest van uw interieur.
  • Wij maken steeds gebruik van duurzame materialen.

Het salon is een plek waar u de sociale banden kunt aanhalen met familie  en vrienden of rustig tv kunt kijken. Het is dan ook belangrijk dat het interieur gezelligheid uitstraalt. Door een salontafel op maat te laten maken, wordt een gevoel van eenheid gecreëerd. Wij begeleiden u graag verder, de nodige vakkennis inbegrepen.

Waarom een salontafel op maat?

Het is belangrijk dat uw salontafel qua stijl en afwerking perfect past bij de rest van uw interieur. Door een salontafel op maat te laten maken, wordt deze er mooi in geïntegreerd. Voorts kiest u voor een unieke blikvanger. Op maat betekent namelijk dat niemand anders hetzelfde model salontafel heeft staan. Wij luisteren graag naar al uw plannen en ideeën, en ontwerpen samen met u de salontafel waarvan u altijd al hebt gedroomd.

Kiezen voor duurzame materialen

Bij de ontwikkeling van een salontafel op maat maken wij steeds gebruik van duurzame materialen. Denk maar aan massieve of tropische houtsoorten, maar ook goedkopere alternatieven, zoals fineerhout, behoren zeker tot de mogelijkheden, en boeten niet in aan kwaliteit. Een salontafel moet immers tegen een stootje kunnen, zeker wanneer er kinderen rondlopen in huis. Investeren in duurzaamheid is investeren in de toekomst, met name een salontafel waarvan u jarenlang kunt genieten.

Lees meer

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een salontafel op maat wilt laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag professioneel advies.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. U kunt bij ons terecht voor schrijnwerk, meubels op maat, maatwerk in het algemeen, én we hebben zelfs budget keukens in ons gamma.