Internolux:

realiseert uw interieurproject van interieuradvies, ontwerp en materiaalkeuze tot vervaardiging en installatie.

Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ

Zowel Denny als Glenn studeerden Hout -en Bouwkunde aan het Don Bosco St. Denijs Westrem. Beiden deden ze ervaring op bij hun laatste werkgever.
Glenn & Denny werkten beide als technisch tekenaar bij diverse firma’s die architecturale haardconcepten en keukens op maat vervaardigen.

Ilse studeerde af als bachelor Accountancy/Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent.
Sindsdien werkte ze altijd op de boekhouding bij Thomas Cook, waarvan de laatste jaren als hoofd van de afdeling Auto/City (nu: GHS France/Benelux).

Wij delen alle 3 hetzelfde positivisme en hebben de gedrevenheid om onze eigen baas te zijn, een mooie firma uit de grond te stampen, een goede service te bieden en een uitstekend eindproduct af te leveren.

HISTORIEK

Ondernemen heeft altijd al in ons bloed gezeten. Onze grootvaders gingen ons voor, met elk hun eigen bedrijf.
Internolux is het logische gevolg van 2 gedreven zelfstandigen in bijberoep die hun krachten bundelden om u nog een betere service te kunnen bieden.

Wat voorafging. In oktober 2014 besloot Denny, samen met Ilse, om in bijberoep kasten op maat te maken en plaatsen. Een logische stap, met zijn jarenlange ervaring als technisch tekenaar.
Aan technisch inzicht, materiaalkennis en ervaring dus zeker geen gebrek. I&D Interior was geboren. Maar al snel bleek dat het gebrek aan een werkplaats en een eigen bestelwagen een grote handicap was.
Dankzij Glenn vonden we een locatie die voor ons als onderneming betaalbaar was. Onze drive en ons enthousiasme werkten zo aanstekelijk dat Glenn kort nadien ook begon als zelfstandige in bijberoep.
Hij richtte I-Fixx op. Ieder zijn eigen opdrachten, de kosten delen en heel hard (samen)werken. En dit alles met de hulp van onze ‘paps’, de pater familias.

Uiteindelijk besloten we om samen een vennootschap op te richten en verder door het leven te gaan als Internolux: met Glenn en Denny als verkopers, technisch tekenaars en plaatsers, en Ilse als verantwoordelijke voor de administratie, boekhouding, communicatie en marketing. Wij hopen onze droom verder te kunnen waarmaken en te blijven groeien.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een enthousiast team van 13 personen. We zijn benieuwd naar wat de toekomst brengt!

Ilse Griebeling

ADMINISTRATIE, BOEKHOUDING, COMMUNICATIE EN MARKETING

Lees meer

Glenn

VERKOPER, TECHNISCH TEKENAAR EN PLAATSER

Lees meer

Denny

VERKOPER, TECHNISCH TEKENAAR EN PLAATSER

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat het ons weten.