Van uw idee tot ons maatwerk?

14/08/2017 - 12:59

Van uw idee tot ons maatwerk? Zo gaan we te werk.

Van uw idee tot ons maatwerk?
  • Alles begint met een goed gesprek waarbij we luisteren naar uw ideeën.
  • U beleeft uw ideeën vooraf al aan de hand van een 3D-realisatie.
  • Daarna gaan we aan de slag in ons eigen atelier en begeleiden we u bij heel het project.

Nieuwe meubels op maat moeten kwalitatief zijn en perfect aansluiten bij uw interieur. Daarom nodigen Glenn, Denny en Ilse u eerst uit voor een goed gesprek.
Zo starten zowel wij als u goed geïnformeerd en goed voorbereid aan uw project. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, een dressing op maat of andere meubels op maat.
We overlopen hier graag al eens de vragen die ons meer inzicht geven in uw wensen en lichten toe hoe we te werk gaan.

Vertel ons welk project u in gedachten heeft

Wanneer u kiest voor meubels op maat, is het belangrijk dat de schrijnwerker zicht krijgt op de uiteindelijke functie ervan.
Van een kast op maat in uw woonkamer heeft u immers andere verwachtingen dan van een dressing op maat. De functie van eenzelfde meubel is afhankelijk van de ruimte waarin deze komt.
Zo verwacht u ook dat een dressing op maat uiterst functioneel is en let u bij de keuze van een kast op maat voor uw woonkamer iets meer op de esthetische waarde.
We bespreken dan ook samen de stijl van uw huidig interieur zodat uw nieuwe meubels op maat hier perfect bij aansluiten. Ja, u kan zelfs de kleur van de binnendeuren zelf kiezen.
Alles voor een oogstrelend resultaat waar u jaren van geniet!

En wat betreft de materialen en het budget?

Heeft u voor de uitvoering van uw ideeën een bepaald budget vooropgesteld? We houden hier rekening mee zonder dat dat invloed heeft op de kwaliteit.
Voor uw meubels op maat gebruiken we steeds oerdegelijke materialen. Daarom treft u bij uw nieuwe kast op maat geen plastic pootjes aan.
We gebruiken enkel houten sokkels in multiplex van 18 mm die op een pvc-profiel worden geplaatst. Te technisch?
Laat het ons zo stellen: door multiplex in uw dressing op maat te gebruiken bent u zeker van een enorme draagkracht voor al uw kledij.

Geen gewiebel, en uiterst duurzaam! Bovendien krijgen al uw ideeën vorm in ons eigen atelier in Deinze. Zo kunnen wij u altijd de beste kwaliteit garanderen voor uw meubels op maat.

Alles onder een dak. Zelfs onder uw dak.

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg om uw meubels op maat te creëren zoals u ze in gedachten heeft. Inbouwkasten onder een schuin dak?
Elke ruimte wordt optimaal benut! En natuurlijk beperken we ons niet tot het maken van meubels op maat.
We zijn een ‘one-stop-shop’ en begeleiden graag heel uw project. Van uitbraak en opvolging tot een volledig nieuw aangeklede ruimte.

Hebben we u goed begrepen?

U wilt natuurlijk zeker zijn dat we tijdens ons gesprek alles goed begrepen hebben.
Daarom beleeft u uw nieuwe interieur vooraf al aan de hand een 3D-realisatie. Alles krijgt vooraf vorm zodat u zich beter kan voorstellen wat het eindresultaat zal zijn.
Handig toch?

Nu we u hebben uitgelegd hoe we te werk gaan, is het uw beurt.
Vertel ons welke plannen of ideeën u heeft en vraag vrijblijvend advies aan. We nodigen u dan graag uit voor een goed gesprek. Tot dan!

Vertel ons uw plannen en ideëen.

Wij geven u graag advies.