Uw badkamermeubel op maat laten maken

10/02/2018 - 15:41

Uw badkamermeubel op maat laten maken

EEN BADKAMERMEUBEL OP MAAT LATEN MAKEN

Bij de keuze van het materiaal van uw badkamermeubel is het van belang dat het weerstand biedt tegen de hoge luchtvochtigheid.
Daarbij raden wij houtachtige plaatmaterialen of kunststof aan. U kunt echter ook kiezen voor massief hout, zoals eik.
Maar niet alle houtsoorten zijn geschikt. Kiest u voor hout, dan brengen wij een extra beschermingslaag aan. Zo wordt vermeden dat het hout door het vocht gaat uitzetten of krimpen.
Bovendien biedt deze laag bescherming tegen vlekken, wat niet onbelangrijk is in een badkamer.

U kunt bijvoorbeeld een badkamermeubel laten maken uit MDF. Dit duurzaam materiaal kan worden bekleed met laminaat of worden gelakt, naargelang het gewenste resultaat.
Afhankelijk van wat u verkiest, worden de wastafels op het werkblad geplaatst, of mooi geïntegreerd in het badkamermeubel.
Door vocht en bijtende producten krijgt een werkblad het soms zwaar te verduren. Ook hier is het gebruik van duurzame materialen, zoals tropisch hout of natuursteen, erg belangrijk.

DE ONTWIKKELING VAN HET BADKAMERMEUBEL VAN UW DROMEN

Meestal zijn de badkamermeubels die u vindt bij een sanitairwinkel vrij standaard. Wenst u echter helemaal iets anders, dan raden wij een model op maat aan.
Daarbij is het van belang om rekening te houden met de beschikbare badkamerruimte. Welke smaak u ook hebt en welke stijl u ook verkiest, er bestaat een badkamermeubel die past bij uw persoonlijkheid.
Bezorg ons uw originele ideeën en plannen, en wij ontwikkelen samen met u het badkamermeubel waarvan u altijd al hebt gedroomd.

Overtuigd van het voordeel van een badkamermeubel op maat?

Contacteer ons