Ons gamma budget keukens breidt uit

27/04/2017 - 13:18

Ons gamma budget keukens breidt uit
  • Onze budget keukens zijn praktisch in gebruik, voldoen aan alle comfort, en zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit!
  • Ons gamma werd onlangs uitgebreid met allerlei nieuwigheden.

Sinds kort hebben wij budget keukens in ons gamma. Daarmee komen we tegemoet aan wie aan het bouwen of verbouwen is met een beperkter budget.
Deze aantrekkelijk geprijsde keukens zijn praktisch in gebruik, voldoen aan alle comfort, en zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit.
U hoeft dus niet in te boeten aan duurzaamheid. Om nog meer tegemoet te komen aan uw wensen en behoeften hebben wij onze standaardkeukens uitgebreid met een aantal nieuwigheden.

Ons gamma budget keukens

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u bij de keuze van uw droomkeuken een praktische en klantgerichte ondersteuning op maat bieden, ook wie tijdens het bouwen of de verbouwingen wordt geconfronteerd met een beperkter budget.
Een budget keuken hoeft niet te betekenen dat u moet inboeten aan kwaliteit. Ook hier hanteren wij steeds onze 3 belangrijkste kernwoorden: vakwerk, kwaliteit en service.
Samen met u bouwen wij aan uw droomkeuken. Professioneel en met oog voor elk detail. Een standaardkeuken, inclusief 3 toestellen en sanitair, hebt u bij ons al voor 5.000 euro, exclusief btw.

Uitbreiding met allerlei nieuwigheden

Zoals steeds gaan wij elke uitdaging aan en streven we naar de keuken die perfect past bij de rest van uw interieur.
Daarom hebben wij onlangs onze standaardkeukens uitgebreid met een aantal nieuwigheden. Om op die manier nog meer tegemoet te komen aan al uw wensen en behoeften.
Onze basis budget keukens bestaat uit een standaard rechte opstelling, maar om uw keuken nog mooier in uw interieur te integreren, hebt u nu een grotere keuze qua stijl, kleur, vorm en materialen.
Hebt u een landelijk interieur, dan behoort een cottage keuken tot de mogelijkheden. Of eerder een strak, minimalistisch interieur? Dan kunt u kiezen voor hoogglans.
Al dan niet met een kookeiland. Vertel ons uw plannen en ideeën en wij maken uw budget keuken op maat, en binnen uw budget.

Meer info

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van budget keukens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag professioneel advies.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. Naast budget keukens kunt bij ons ook terecht voor schrijnwerk, meubels op maat en maatwerk in het algemeen.

Meer info?

Contacteer ons