Internolux: uw interieur is onze specialiteit

25/04/2016 - 17:10

Internolux: uw interieur is onze specialiteit

Vol trots stellen wij u voor: Internolux, de juiste keuze voor uw interieur op maat. I&D Interior en I-Fixx worden één om u nog beter te kunnen helpen bij de realisatie van uw droominterieur.

Maar wie zijn we?

Internolux is een samensmelting van 3 unieke persoonlijkheden: Ilse, Denny en Glenn.
Met elk onze eigen specialiteiten begeleiden wij u graag bij uw interieurproject.

Even voorstellen dus.

Denny en Glenn studeerden beiden Hout -en Bouwkunde.
Door hun jarenlange ervaring als technisch tekenaar zijn ze samen verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van uw droominterieur.
Ilse daarentegen is verantwoordelijk voor de administratie, boekhouding, communicatie en marketing. Als bachelor Accountancy/Fiscaliteit is zij hiervoor de geknipte persoon.

Door onze familiale sfeer onderscheiden wij ons van de grote marktspelers. Wij streven alle 3 naar een persoonlijk contact. Wat telt is uw interieur.
We luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren, om zo samen het interieur van uw dromen te realiseren. Internolux staat voor kwaliteit en service.
Van kleine interieuraanpassingen tot het opmeten, ontwerpen en plaatsen van uw binnendeuren: wij zijn een specialist in schrijnwerk en dit voor elk type interieur, van klassiek landelijk tot design.

Of bent u eerder op zoek naar iemand om uw plafond onder handen te laten nemen of de juiste scheidingswanden te plaatsen?
Wij gaan elke uitdaging aan met de nodige vakkennis.
En ook voor het precieze maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres: van keukens tot badkamers, inbouwkasten, dressings, haardwanden, etc., maar ook meubels zijn een mogelijkheid.

Daarom nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website, en ontdek zo onze lanceringsactie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons