Inspiratie: een volledige badkamer op maat

Inspiratie: een volledige badkamer op maat

11/07/2019 - 15:15

Toen wij bij onze klant langs gingen voor de inrichting van een volledig nieuwe badkamer, was er weinig meer dan een paar oud koperen kranen en een gegoten betonnen vloer.

We startten met de keuze van de kastdeuren. Na een eerste afspraak in onze toonzaal, namen we onze klant mee naar de fabriek in Wevelgem. Daar konden we samen hun ‘stukje boom’ uitkiezen (een standaardservice bij Internolux). Uit dit hout creërden we de op maat gemaakte kastdeuren. De eiken tabletten in verticale kolomen werden pas na de installatie van de wanden op maat verzaagd. De tabletten werden volledig manueel geschuurd en vernist om tot deze prachtige look te komen.

De klant wou geen doorsnee spoelbakken in de badkamer. In plaatst wouden ze het badkamertablet, de spoelbakken en douche uitgewerkt zien in Mortex. Hiervoor tekenden we deze elementen volledig op maat uit. Alles werd vervaardigd in aangepast materiaal om de gekozen Mortex afwerking optimaal tot z’n recht te laten komen. De kleur werd ter plaatste bepaald in harmonie met de betonnen vloer en prachtige lichtinval. Na een kleine zoektocht vonden we crepines in de dezelfde stijl als de mooie oude koperen kranen. Zo konden we de wastafels in een harmonische stijl afwerken.

Op vraag van onze klant werd een glazen douchewand met smeedijzeren kader gemaakt. Dit kader werd volledig tot aan het plafond afgewerkt. Om de klant te ontzorgen namen we ook de verdere coördinatie van de andere werken( sanitair, schilderwerk, …) voor onze rekening. Wij zijn oprecht trots op het schitterende resultaat dat we, met dank aan een goede samenwerking met onze collega’s die het sanitair en schilderwerk voor hun rekening namen, bereikt hebben.

Om deze klanten te ‘ontzorgen’ hebben wij hier ook de verdere coördinatie van deze en andere werken (sanitair, schilderwerken,….) voor ons rekening genomen.

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons vrijblijvend om uw toekomstig project te bespreken.

Op maat gemaakte kastdeuren.
Tabletten in eik, manueel geschuurd en vernist.
Detail combinatie kastdeuren en Mortex afwerking.
Spoelbakken op maat in harmonie met bestaande kranen.
Douchewand met gietijzeren frame, afgewerkt tot aan het plafond.
Spoelbakken en tablet op maat met Mortex afwerking.
Douche met Mortex afwerking.
Volledige badkamer op maat van de klant.