Inbouwkasten op maat voor elk type interieur

20/10/2018 - 16:57

Inbouwkasten op maat voor elk type interieur
  • Als professioneel schrijnwerker maken we uw inbouwkasten op maat, uniek en praktisch in gebruik.
  • Onze professionele aanpak en correcte service leiden tot een mooi afgewerkt product dat jarenlang meegaat.
  • Inbouwkasten zijn geschikt voor elk type interieur en voor iedere ruimte, waarbij we steeds rekening houden met uw wensen en behoeften.

Voldoen uw kasten niet meer aan uw huidige eisen? Of wilt u de ruimtes in uw woning efficiënter benutten? Inbouwkasten in de leefruimte of inbouwkasten in de slaapkamer die in of aan de muur worden gemonteerd, zijn dé oplossing.
De kast is onderdeel van de muur en neemt daardoor geen extra ruimte in beslag. Inbouwkasten kunnen worden aangepast aan elk type interieur, welke woonstijl u ook heeft.
Zowel de kastdeuren als het interieur van de inbouwkasten worden op maat gemaakt, naargelang uw wensen, behoeften en budget.
Inbouwkasten prijzen variëren immers naargelang de indeling, materiaalkeuze en het gebruik van accessoires.

WAAROM KIEZEN VOOR INBOUWKASTEN OP MAAT?

Inbouwkasten op maat voor uw leefruimte en inbouwkasten voor de slaapkamer bestaan in alle vormen en maten. Bij Internolux helpen we graag mee met het ontwerpen ervan.
De inrichting bepaalt u volledig zelf. Heeft u liever legplanken? Of wilt u meer hangruimte? Houdt u van luxe kastaccessoires, zoals een schoenenrek, verlichting of een dassenhanger?
Alles is mogelijk! Inbouwkasten op maat integreert u moeiteloos in de rest van uw interieur, waardoor u zorgt voor een mooi samenhangend geheel.
Daarbij maken wij steeds gebruik van duurzame materialen, zoals massief of tropisch hout. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel.
Onze professionele aanpak en correcte service leiden tot een mooi afgewerkte inbouwkast waar u jarenlang van geniet. En de prijs voor kasten op maat?
Ook met uw budget wordt rekening gehouden. Prijzen voor inbouwkasten variëren immers naargelang de gebruikte materialen en accessoires. Contacteer ons dus gerust om de prijs van een kast op maat te laten berekenen.

WAAR KUNNEN INBOUWKASTEN OP MAAT WORDEN GEPLAATST?

Inbouwkasten zijn geschikt voor elke ruimte in uw woning, en verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals inloopkasten (dressings), tv-meubels en opbergkasten.
Denny en Glenn ontwerpen elk type inbouwkast, rekening houdend met al uw wensen, behoeften en budget.
Een slaapkamer of andere ruimte onder het dak heeft vaak schuine wanden of hoeken. Wenst u inbouwkasten voor zo’n slaapkamer op zolder? Ook daar hebben we oplossingen voor.
Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg dus kom gerust langs met uw plannen of om de prijs van uw kasten op maat te laten berekenen.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons