Het perfecte maatwerk voor uw dressing

10/05/2018 - 16:51

Het perfecte maatwerk voor uw dressing
  • Een mooie maatwerk dressing begint bij een professionele schrijnwerker. Wij helpen u hiermee graag verder.
  • Een dressing moet plaats bieden voor al je kledij, en ook de accessoires moeten aan bod komen.
  • Wij realiseren de dressing waar u altijd al van hebt gedroomd. Professioneel en met de nodige vakkennis.

Elke vrouw droomt wel van een grote dressing, maar stiekem willen ook heel wat mannen er één.
Het is de ideale plek om je kledij netjes te bewaren en je kledingstukken met elkaar te combineren. Bij het ontwerpen van een dressing is maatwerk erg belangrijk.
Niet alleen de kasten zijn van belang, maar ook de verlichting en vloerbekleding verdienen alle aandacht. Om zo lang mogelijk te genieten van uw dressing, is goed maatwerk essentieel.
Wij helpen u hiermee graag verder!

TIPS OM UW DRESSING ZO GEZELLIG MOGELIJK IN TE RICHTEN

De belangrijkste eigenschappen van een dressing zijn dat het maatwerk perfect is, de ruimte praktisch is ingedeeld, maar ook onderhoudsvriendelijk en moduleerbaar is naargelang je kledij.
Er moet ruimte zijn voor winter- en zomerkledij, en ook accessoires, zoals juwelen, schoenen en broeksriemen, verdienen een plaats.
Bovendien moet de verlichting het daglicht zoveel mogelijk nabootsen. De vloerbekleding maakt het geheel af.
Ook de materiaalkeuze en de afwerking spelen een belangrijke rol bij de uiteindelijke look van uw dressing. Wij bij Internolux maken enkel gebruik van duurzame materialen.

PERFECT MAATWERK VOOR UW DRESSING

Wij staan in voor het perfecte maatwerk van uw dressing. Daarbij maken wij optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, hoe klein of groot die ook is.
De productie gebeurt vakkundig en de plaatsing wordt uitgevoerd met de allergrootste zorg. En net dat maakt het verschil. Zowel tijdens als na het plaatsen kunt u rekenen op onze professionele service.
Bij een onverwacht probleem proberen wij dit zo snel mogelijk op te lossen. Voor de dressing van uw dromen moet u bij ons zijn. Bezorg ons uw ideeën en plannen, en wij doen de rest.