De perfecte ingemaakte kasten voor uw slaapkamer

  • Internolux maakt ingemaakte kasten voor uw slaapkamer, uniek en handig in gebruik.
  • Onze correcte service en professionele aanpak leiden tot een mooi resultaat waarvan u nog jarenlang kunt genieten.
  • Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen, zoals laminaat of gelakt MDF.

 

Zijn uw slaapkamerkasten aan vervanging toe? En wilt u een handige(re) oplossing om al uw spullen in op te bergen? Dan raden wij ingemaakte kasten aan voor uw slaapkamer. Deze bieden niets dan voordelen. Ze geven de beschikbare ruimte een maximale hoeveelheid opbergmogelijkheden, zonder dat ze overheersen. Bovendien lijkt het alsof ze één zijn met de slaapkamer.

Kiezen voor ingemaakte kasten voor uw slaapkamer

Ingemaakte kasten voor uw slaapkamer zijn onlosmakelijk verbonden met de rest van uw interieur. Ze creëren een samenhangend geheel. Ze bestaan in alle vormen en maten. Wij helpen graag mee met het ontwerpen ervan. Hoe de kasten zijn ingericht, bepaalt u volledig zelf. Hebt u graag veel hangruimte? Of wilt u liever meer legplanken? Houdt u van een luxueuze afwerking? En verkiest u daarbij sfeerverlichting, een schoenenrek of eerder een dassenhanger? Onze correcte service en professionele aanpak leiden tot een mooi afgewerkt product dat jarenlang meegaat.

Welke materialen zijn geschikt?

Bij de ontwikkeling van de ingemaakte kasten voor uw slaapkamer maken wij steeds gebruik van duurzame materialen, zoals laminaat of gelakte MDF. Kwaliteit wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen.

Bij laminaat kleven we een kunststoflaag op plaatmateriaal, waarbij tal van kleuren en structuren mogelijk zijn. Laminaat is duurzaam, maar tegelijkertijd ook een pak goedkoper dan bijvoorbeeld massief hout. Laminaat bootst deze perfect na, zonder dat u last krijgt van de nadelen ervan, zoals uitzetting.

De laatste jaren winnen ingemaakte kasten uit MDF aan populariteit, en dit dankzij de vele voordelen die ze te bieden hebben. MDF kan mooi worden afgewerkt of gelakt, en verandert niet van structuur. Bovendien blijft het betaalbaar. De prijs wordt vooral bepaald door hoe luxueus u alles wilt laten afwerken.

Lees meer

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u ingemaakte kasten voor uw slaapkamer wilt laten maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij geven u graag professioneel advies.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. U kunt bij ons terecht voor schrijnwerkmeubels op maatmaatwerk in het algemeen, én we hebben zelfs budget keukens in ons gamma.