Haardwanden

  • De iWALL haardwand past in ieder type woning en interieur.
  • De kant-en-klare module wordt snel en zonder voorbereidingen gemonteerd.
  • U kan uw haardwand geleidelijk vervolledigen of achteraf nog aanpassen.

 

Niets zo gezellig als in de winter samen voor het haardvuur kruipen, toch? De laatste jaren is de algemene uitstraling van de ruimte rond de haard al minstens even belangrijk geworden als de haard zelf. Een haardwand integreert de haard naadloos in uw interieur zodat uw leefruimte een sfeervolle plek is waar u graag tot rust komt of gasten ontvangt. Met een haardwand van iWALL haalt u tegen een betaalbare prijs die gedroomde uitstraling en sfeer in huis. Benieuwd wat deze haardwand nog uniek maakt?  

Een antwoord op iedere woonkeuze

Met iWALL maakt u de ruimte eens zo gezellig. Hoe groot of hoe klein u ook woont. Met dit kant-en-klare kastensysteem creëren we in een mum van tijd een haardwand die perfect aansluit bij ieder interieur. Ook het uwe en daarom heeft u de keuze uit strak wit, natuureik en donkere eik, allen feilloos combineerbaar met legborden in zwart metaal. Gewoonweg prachtig! Ziet u uzelf hier al gezellig genieten bij het knisperend haardvuur?

Modulair, flexibel en makkelijk aanpasbaar

U hoeft ook niet meteen alles tot in het detail te plannen. U kan uw nieuwe haardwand geleidelijk vervolledigen. Dankzij het innovatieve en geregistreerde systeem van iWALL kan u de haardwand immers makkelijk opnieuw aanpassen. Ook handig indien u in de toekomst een nieuwe haard overweegt of nog verbouwingen aan uw woning plant. Ook de indeling van de legborden bepaalt u zelf. Zo krijgen al uw boeken, foto’s en decoratie de plaats die ze verdienen.

Uw haardwand eenvoudig geplaatst

Uw haardwand wordt eenvoudig en efficiënt geplaatst en dat zonder vuil of ravage want voor uw nieuwe iWALL haardwand hoeft u geen voorbereidingen te treffen zoals breek-, zaag- of schilderwerken. Inderdaad: uw leefruimte wordt niet geschonden tijdens de montage. Een extra troef van dit innovatief, uniek en geregistreerd concept.

Wilt u ook zo’n prachtige haardwand in huis? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bovendien bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw schrijnwerk  en maatwerk.