Een bureau op maat, uniek én handig

  • Internolux ontwerpt uw bureau op maat, rekening houdend met al uw wensen en behoeften.
  • Wij creëren een functioneel thuiskantoor met massa’s opbergruimte waar het aangenaam vertoeven is.
  • Bovendien werken wij enkel met duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

 

Werkt u volledig of gedeeltelijk van thuis uit, dan hebt u hoogstwaarschijnlijk nood aan een bureau op maat. Iedereen heeft immers administratie te doen, betalingen op te volgen en e-mails te beantwoorden. Internolux creëert met maatkasten een functioneel thuiskantoor waar u rustig kunt werken. Maar ook als bedrijf kunt u bij ons terecht om uw kantoor helemaal op maat te laten inrichten.

Een bureau op maat waar het aangenaam vertoeven is

Wenst u uw thuiskantoor in een aparte ruimte in te richten, dan creëren wij met maatkasten een stijlvol bureau waar u rustig en aangenaam kunt werken. Geen saaie kantooromgeving, wél een functionele bureauruimte met veel plaats om uw spullen op te bergen en waar bovendien een huiselijke sfeer heerst. Wij helpen u als professioneel schrijnwerker hiermee graag verder. Ook als uw kantoor zich niet thuis bevindt en u deze gezellig en professioneel wilt laten inrichten, bent u bij ons aan het juiste adres.

De inrichting van uw bureau op maat bepaalt u volledig zelf. Hebt u liever veel opbergruimte? Of wilt u meer plaats voor uw computer en benodigdheden? Houdt u van een luxueuze uitstraling? Of wilt u het liefst alles zo eenvoudig mogelijk houden? Niets is onmogelijk. Een bureau op maat sluit moeiteloos aan bij de rest van uw interieur, en zorgt voor een samenhangend geheel.

Vervaardigd uit duurzame materialen

Voor de ontwikkeling van een bureau op maat werken wij uitsluitend met kwaliteitsvolle en duurzame materialen, die hun degelijkheid al hebben bewezen, zoals massief of tropisch hout. Met onze professionele aanpak en correcte service streven wij naar een mooi afgewerkt product waarvan u nog jaren kunt genieten.

Lees meer

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een bureau op maat wilt laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag professioneel advies.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. U kunt bij ons terecht voor schrijnwerkmeubels op maatmaatwerk in het algemeen, én we hebben zelfs budget keukens in ons gamma.