Budget keukens

  • Bent u aan het bouwen of verbouwen, maar hebt u een beperkt budget om aan uw keuken te spenderen?
  • Dé oplossing: onze budget keukens. Ze zijn praktisch in gebruik, voldoen aan alle comfort, en zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit.
  • We hanteren steeds 3 belangrijke kernwoorden: vakwerk, kwaliteit en service.

 

budget keuken

Een beperkt budget hoeft niet te betekenen dat u zich geen mooie keuken kunt veroorloven. Integendeel zelfs. Onze aantrekkelijk geprijsde keukens zijn praktisch in gebruik, voldoen aan alle comfort, en zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit. Onze originele ontwerpen maken dat er naar ieders persoonlijke smaak een passende keuken te vinden is.
Een keuken bestaat uit meer dan deurtjes en kastjes. Een keuken is meer dan de woonkamer hét hart van uw woning. Het is een plek om te koken, te eten en gelukkig te zijn. Een plek van herinneringen, liefde en zoveel meer.

Budget keukens op maat van een uitstekende kwaliteit

Budget keukens bestaan er in alle vormen en maten, welke smaak u ook hebt of welke stijl u ook verkiest. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bij de keuze van uw droomkeuken een praktische en klantgerichte ondersteuning op maat bieden. Daarbij hanteren wij steeds 3 belangrijke kernwoorden: vakwerk, kwaliteit en service. Bezorg ons uw ideeën en plannen, en wij ontwerpen de keuken waar u altijd al van hebt gedroomd, ook al hebt u een beperkter budget. Samen met u bouwen wij aan uw droomkeuken. Professioneel en met oog voor elk detail.

U kan kiezen uit meer dan 20 types deurpanelen in tal van uitvoeringen, meer dan 45 soorten handgrepen, talloze mogelijkheden voor de indeling van schuiflades, eenvoudig in te delen voorraadkasten, enz…

Wij gaan elke uitdaging aan en streven naar de keuken die perfect past bij de rest van uw interieur. De productie en montage van onze keukens gebeurt vakkundig en de levering wordt uitgevoerd met de grootste zorg. En net dat maakt het onderscheid. Zowel tijdens als na het leveren kunt u rekenen op onze professionele service. Bij een onverwacht probleem proberen wij dit zo snel mogelijk op te lossen. U als klant staat centraal. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren!

Wij bieden 6 jaar fabrieksgarantie. Voor de geïnstalleerde toestellen zijn de door de leverancier bepaalde garantietermijnen van toepassing, maar natuurlijk helpen wij u ook graag verder als die zijn verstreken.  Voor de realisatie van onze budget keukens maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsvolle en duurzame materialen en producten, die hun degelijkheid al voldoende hebben bewezen in het verleden. Duurzaamheid is het sleutelwoord. Daarom werken we enkel samen met fabrikanten die deze waarden ook hoog in het vaandel dragen.

Meer info

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van budget keukens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag professioneel advies.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. Naast budget keukens kunt bij ons ook terecht voor schrijnwerk, meubels op maat en maatwerk in het algemeen.

Bent u geïnteresseerd in onze budgetlijn? Bel ons op 0491/08.89.94, mail ons op info@internolux.be of neem contact op via onderstaand formulier.