Binnendeuren op maat laten maken

  • Bij Internolux kunt u uw binnendeuren op maat laten maken, geheel naar uw wensen en behoeften.
  • Op basis van uw plannen en ideeën ontwerpen wij binnendeuren die perfect passen bij de rest van uw interieur.
  • Wij maken steeds gebruik van duurzame materialen.

Bij het inrichten van een interieur wordt nog vaak lang gewacht met de keuze van de binnendeuren. Nochtans zijn deze onlosmakelijk verbonden met de rest van uw interieur. Bij ons kunt u uw binnendeuren op maat laten maken, en dit binnen elk mogelijk budget.

Binnendeuren op maat laten maken

Het is perfect mogelijk om alle soorten binnendeuren op maat te laten maken. Daarbij krijgt u de ruime keuze uit voorontwerpen, motieven en afwerkingen, maar het is vanzelfsprekend dat u ook uw eigen ontwerpen kunt laten uitvoeren. Belangrijk is dat de binnendeuren passen bij de rest van uw interieur. Of u nu houdt van een landelijke stijl, of eerder van strak en minimalistisch, er bestaan binnendeuren voor elk type interieur. Samen met u maken we van uw huis een thuis waar het aangenaam vertoeven is.

Duurzame materialen

Wie ervoor kiest om de binnendeuren op maat te laten maken, heeft daarbij de keuze uit verschillende duurzame materialen. Wij geven de voorkeur aan massieve houtsoorten, zoals eik en beuk, maar ook tropisch hout behoort tot de mogelijkheden. We hebben ook alternatieven die niet hoeven in te boeten aan kwaliteit. Denk maar aan fineerdeuren, lakdeuren en verfdeuren, allemaal vervaardigd uit duurzame materialen, én met het nodige vakmanschap. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen: met of zonder glas, dubbele deuren, hoogglans of mat, etc.. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften.

Lees meer

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u uw binnendeuren op maat wilt laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag professioneel advies.

Bij Internolux staat uw interieur centraal. U kunt bij ons terecht voor schrijnwerk, meubels op maat, maatwerk in het algemeen, én we hebben zelfs budget keukens in ons gamma.